Over mij | Over mij

Mijn naam is Judith Egberts. In 1979 ben ik geboren in Deventer, waarna ik ben opgegroeid in Zwolle. In 2009 ben ik mijn praktijk in counseling begonnen. Mijn grootste drijfveer is mensen te mogen inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen en kwaliteiten zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. In mijn benaderingswijze zijn gelijkwaardigheid, integriteit en oprechtheid belangrijke waarden.


In mijn werkverleden heb ik met verscheidene doelgroepen binnen de GGZ gewerkt, brede kennis van de sociale kaart en een uitgebreid maatschappelijk netwerk ontwikkeld in regio Zwolle. Van nature vind ik het heerlijk met mensen bezig te zijn en mij in mensen te verdiepen. In 2000 heb ik daarom de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker’ en in 2009 ‘Counseling-gesprekstherapie’ en ‘Counseling-specialisatie’ afgerond. Om mij verder te professionaliseren heb ik in 2019 de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond (HBO).

Ook dromen en innerlijke bewustwording boeien mij al van jongs af aan. In 1995 ben ik begonnen mij te  verdiepen in droompsychologie,  innerlijke bewustwording  en meditatie. Op deze gebieden  heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd. In 2006 heb ik de opleiding 'Meditatie begeleider' afgerond bij Junipersreizen. Via de opleiding ‘Droomanalyse’ heb ik mij in 2007 gespecialiseerd als droomtherapeut, hulpverlener bij nachtmerries en slaapverbetering.

Kortom; Met mijn brede pakket aan  kennis, ervaring, openheid en creativiteit weet ik mensen echt te helpen, waar ik het meest energie van krijg!