Voor bedrijven | Lezingen & workshops

Innersight biedt lezingen en workshops aan voor bedrijven op gebied van:

 

Meditatie-mindfulness

Mediteren is niet alleen heerlijk ontspannend… Het versterkt ook je bewustzijn, gezondheid, flexibiliteit, geheugen, concentratie en prestatievermogen.

 

Innersight biedt meditatie-mindfulness activiteiten aan voor werkgevers en werknemers die bewuster in het leven willen staan en vanuit meer aandacht hun werk willen verrichten. De westerse wetenschap heeft de positieve werking van meditatie-mindfulness inmiddels ook ontdekt. Het helpt spanningen in jezelf op te lossen en balans te vinden tussen lichaam en geest. Meer ontspanning, ruimte en helderheid ervaren, ook te midden van drukke omstandigheden, zowel in jezelf als in relatie met je omgeving.

 

Hulpverlening bij Nachtmerries & slaapverbetering

In 2011 is uit onderzoek gebleken dat zo'n 500.000 Nederlanders last heeft van chronische nachtmerries. De afgelopen jaren is hier steeds meer aandacht aan besteed. Vooral binnen de GGZ, waar in de psychiatrie het merendeel van de patiënten last blijkt te hebben van chronische nachtmerries. Ze komen dus vaak voor, zijn erg slaapverstorend en als ze niet behandeld worden, kunnen mensen er hun leven lang last van blijven hebben. Nare dromen en nachtmerries die herhaaldelijk de nachtrust verstoren kunnen op langere termijn grote gevolgen hebben als: Angst en spanning overdag, niet durven slapen, verstoord slaapritme, vermoeidheid, concentratie problemen, stress, stemmingswisselingen, lichamelijke en psychische problemen.

 

Goed nieuws is dat (ook chronische) herhalingsdromen en nachtmerries heel effectief te behandelen zijn. Innersight biedt workshops en lezingen aan op dit gebied voor bedrijven en instellingen binnen de GGZ . De behandeltechnieken die hierbij aan bod komen, zoals Lucide droomtechnieken, Imaginatie- en Rescripting therapie, zijn moderne, laagdrempelige technieken die makkelijk toepasbaar zijn en blijvend resultaat geven op korte termijn. Zowel uit wetenschappelijk onderzoek als uit mijn praktijkervaring zijn deze technieken zeer effectief gebleken bij het verminderen, laten verdwijnen van nachtmerries en verbeteren van de nachtrust.

http://www.springermedia.nl/persberichten/imaginatie-en-rescriptingtherapie-van-nachtmerries .

 

De tarieven van deze activiteiten zijn afhankelijk van de locatie, lengte, aantal deelnemers en individuele wensen. Voor een prijsopgave en voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.