Over mij | Over mij

Mijn naam is Judith Egberts. In 2009 ben ik mijn praktijk in counseling begonnen.

Mijn grootste drijfveer is mensen te mogen inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen en kwaliteiten zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen. In mijn benaderingswijze zijn gelijkwaardigheid, integriteit en oprechtheid belangrijke waarden.

 

In 1979 ben ik geboren in Deventer, waarna ik ben opgegroeid in Zwolle. Van nature vind ik het heerlijk met mensen bezig te zijn en mij in mensen te verdiepen. In 2000 heb ik daarom de opleiding ‘Sociaal Pedagogisch Werker’ en in 2009 ‘Counseling-gesprekstherapie’ en ‘Counseling-specialisatie’ afgerond.

Dromen en innerlijke bewustwording boeien mij al van jongs af aan. In 1995 ben ik begonnen mij te verdiepen in droompsychologie, innerlijke bewustwording en meditatie. Op deze gebieden heb ik verscheidene cursussen en workshops gevolgd. In 2006 heb ik de opleiding 'Meditatie begeleider' afgerond bij Junipersreizen. Via de opleiding ‘Droomanalyse’ heb ik mij in 2007 gespecialiseerd als droomtherapeut, hulpverlener bij nachtmerries en slaapverbetering. Sindsdien organiseer en begeleid ik lezingen, cursussen en workshops. Tot slot heb ik in 2017 mijn HBO Propedeuse Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald en ben ik volop bezig met het vervolg van deze opleiding.