Counseling | Voor wie?

De meeste mensen hebben periodes in hun leven waarin ze moeilijke omstandigheden en daarmee verbonden gevoelens ervaren. Deze ervaringen kunnen het gevolg zijn van specifieke omstandigheden zoals:

 

Individuele problemen, relatieproblemen, eenzaamheid, traumaverwerking, rouwverwerking, leren omgaan met handicap of ziekte, depressie, angsten, scheiding, hooggevoeligheid, langdurige stress of burn-out, ongezonde werkomstandigheden, moeite met zelfacceptatie, loslaten oude identiteit, is dit alles gevoel, twijfels, teleurstellingen en meer voorkomende problemen.

 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen idee hebt waardoor je je zo voelt. Het enige wat je dan weet is dat het leven onprettig, moeilijk of zelfs ondraaglijk lijkt te zijn geworden. Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar juist een teken van kracht en sterke wil om vooruit te komen.

 

Wanneer je jezelf herkend in bovenstaande omstandigheden en er zelf niet meer uitkomt, kan Counseling een uitkomst bieden. Wanneer je enkel behoefte hebt aan een goed gesprek of een luisterend oor om je verhaal kwijt te kunnen, kan je ook daarvoor bij mij terecht